^
KOSZYK
Ilość: 0
Wartość: 0.00 PLN
 
 
 

» Recenzje sklepu

Dodaj recenzję
Autor recenzji E-mail recenzji Ocena recenzji

1. Szybka wysyłka, profesjonalna osługa. Trzeba dodać że kamienie pierwszej piękności, prezentują się lepiej, niż na zdjęciach. Z pewnością to nie ostatni tutaj zakup
Karol, 2011-05-26,
*****
2. kamienie rzeczywiście piękne, opisy kamieni zgodne ze stanem rzeczywistym, szybka wysyłka, firma profesjonalna godna polecenia
waldek, 2011.06.19, 2011-06-19,
*****
3. Piękny kamyczek , szybka ,miła obsługa.
Beata, 2012-02-22,
*****
4. Jestem bardzo zadowolony z zakupu! Polecam!
Piotr M., 2012-09-05,
*****
5. Kupiłem szmaragd. Nie znam się na szmaragdach, ale wygląda ładnie. Transakcja przebiegła zgodnie z moimi oczekiwaniami. Jeżeli można polecać Sklep po jednym tylko zakupie, to polecam.
Paweł M., 2012-09-28,
*****
6. jestem bardzo zadowoly ze współpracy, kontrachent godny polecenia, kamienie rzeczywiście wysokiej jakości
Łukasz, 2012-10-08,
*****
7. trapapap
Jerzy, 2012-10-16,
*****
8. Na przestrzeni ostatnich, lat kupiłem kilka zestawów kamieni.Wszystkie wysokiej jakości i zgodne z opisem.Wysyłka błyskawiczna.Kontrahent godny polecenia.
andrzej, 2012-10-31,
*****
9. Profesjonalny sklep. Znakomita porada jubilerska, nie tylko co do kamieni ale również do oprawy. Wyjątkowy kamień oprawiony w niepowtarzalnym pierścionku powalił w efekcie na kolana nie tylko mnie, ale jubilerkę jej koleżanki, a co najważniejsze narzeczoną. Profesjonalnie kamienie zabezpieczone w wysyłce, a wysyłka szybciej niż się spodziewałem. Wrócę jako klient na pewno! Polecam z czystym sumieniem.
JahWincent, 2013-06-09,
*****
10. Piękne kamienie, jakość BDB, trzymają wymiar pod oprawę. Sprawna realizacja zamowienia, fachowy kontakt.
Paweł , 2013-08-11,
*****
11. Właśnie dokonałem trzeciego zakupu. Szmaragd jest ładny i zgodny z opisem. Wysyłka w deklarowanym terminie. Podtrzymuję swoją pierwszą opinię, która też była pozytywna.
Paweł M., 2013-09-02,
*****
12. Piękny i czysty szmaragd(nie jak te "brudasy" w sklepach jubilerskich) i profesjonalna obsługa i doradztwo.polecam.
2013-09-11,
*****
13. Bardzo sprawnie zorganizowana sprzedaż. Dobre strony z informacjami o kamieniach, chociaż zdjęcia trochę "przeładnione" - ale może to tylko kwestia ustawień mojego monitora. W sumie jestem zadowolony z zakupów i polecam je innym.
Grzegorz, 2013-10-06,
*****
14. Rzetelna obsługa pod każdym względem. Przysłany kamień jest zgodny z opisem. Przesyłka terminowa do której dołączono prezent - niespodziankę. Korzystam nie pierwszy raz z usług firmy GEMEO i jestem w pełni usatysfakcjonowany. Firma godna polecenia.
Bolesław, 2013-12-31,
*****
15. Kupiłem już kilka kamyczków i, jak na razie, odpukać, jestem zadowolony. Polecam. :)
Paweł M., 2014-03-01,
*****
16. HM.....nie wiem jak Pan Bartłomiej Nowak zniósł pytania takiego laika jakim ja jestem w sprawie kamieni , myślę że go zamęczyłam za co bardzo przepraszam . Ale jest i pozytyw jestem bardzo zadowlononą klientka i napewno wrócę tutaj na zakup. POLECAM , PEŁEN PROFESJONALIZM
Katarzyna, 2014-04-16,
*****
17. Kamień który zakupiłam jest piękny, wyjątkowy a co dla mnie ważne oryginalny. Bardzo polecam zakupy, profesjonalna obsługa i terminowa dostawa.
Basia, 2014-06-23,
*****
18. Topaz biały który kupiłem jest fantastyczny ! Ubrany w pierścionek,będzie oszałamiająco wyglądał na dłoni wybranki mego serca :) Expresowa wysyłka i wszystko jak najbardziej zgodne z opisem ! Gorąco polecam !
Daro, 2014-10-29,
*****
19. Topaz biały który kupiłem jest fantastyczny ! Ubrany w pierścionek,będzie oszałamiająco wyglądał na dłoni wybranki mego serca :) Expresowa wysyłka i wszystko jak najbardziej zgodne z opisem ! Gorąco polecam !
Daro, 2014-10-29,
*****
20. Kontakt,wiedza,rzetelność,sprawność przesyłki kamieni,wszystko profesjonalnie.Parametry kamienia zgodna z zamówieniem.
Janusz, 2015-02-18,
*****
21. Piąty zakup, rubinek, całkiem ładny, realizacja zamówienia - bez zarzutu. Pozdrawiam.
Paweł M., 2015-03-02,
*****
22. szybko i fajnie kamień ok
lila, 2015-04-10,
*****
23. Polecam szybko i profesjonalnie. Na pewno zrobię jeszcze zakupy *****
Marek, 2015-05-19,
*****
24. Jestem bardzo zadowolony z dotychczas dokonanych tu zakupów, dlatego składam kolejne zamówienie.Jakość towaru bardzo dobra, dostawa terminowa. Kontrahent godny polecenia.
Mieczysław, 2015-06-17,
*****
25. Profesjonalna obsługa klienta.Z mojej winy zaszła konieczność wymiany na inny w podobnej cenie.Cały proces zakupu i wszystkie jego etapy odbyły się szybko i bez zarzutu.Taki handel to czysta przyjemność. Polecam firmę Pana Bartłomieja z całą odpowiedzialnością.Mam nadzieję tu jeszcze wrócić.
Janusz, 2015-12-03,
*****
26. Kolejny udany zakup. Szybka wysyłka. Towar zgodny z zamówieniem. Bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym. Polecam.
Robert, 2016-04-07,
*****
27. Profesjonalna i miła obsługa.kamien ok. Krzysztof.2017.03.22
Krzysztof, 2017-03-22,
*****

© 2015 BlueCloud     Oprogramowanie sklepu web-market.pl
 
Aby zapewnić Państwu najlepszą formę prezentacji i możliwość szybkiego złożenia zamówienia na naszej stronie wykorzystujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności